Tofaş çalışanları için fabrikada aşı uygulaması başladı

Türkiye’de koronavirüse karşı aşılanma hız kazandı. Şirket çalışanları da aşılanmaya başlamışken Tofaş, yaklaşık 7 bin çalışanını, koronavirüse karşı aşılamak için hazırlanıyor. Tofaş ve Bursa İl Sağlık Müdürlüğü ile gerçekleştirdiği iş birliği çerçevesinde; 16 Haziran tarihinden itibaren, aşılanmamış olan tüm personelin birinci ve ikinci doz aşıları, Bursa’daki Fabrikası’nda görevli sağlık personelleri tarafından gerçekleştirecek. Tofaş çalışanları için aşılamanın 6 gün içinde bitirileceği öngörülüyor.

Yeni Opel Mokka 2021 fiyat listesi açıklandı

Tofaş çalışanları işyerlerinde aşılanacak

Tofaş çalışanları için aşılama işlemi; E-Nabız uygulaması üzerinden randevu almaya gerek kalmadan Tofaş Akademi Binası’nda kurulacak olan altı adet sağlık odasında gerçekleştirilecek.

Kurulan sağlık merkezinde, ambulans ve acil durum dahil tüm tedbirler alınacak.

tofaş koronavirüs aşısı

Çalışanlar daha önce E-Nabız randevusu almışlarsa; iptalini gerçekleştirmeleri halinde, Tofaş’ta aşı olabilecek.

Bursa İl Sağlık Müdürlüğü resmi kayıtları ile yürütülecek aşılamanın; 6 gün içerisinde bitirilmesi öngörülüyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Tofaş CEO’su Cengiz Eroldu şunları söyledi:

“Çalışanlarımızın sağlığı bizim için her şeyden önce geliyor. Covid-19’la mücadele kapsamında hem çalışanlarımızın sağlığını koruyan hem de topluma fayda sağlayan birçok öncü ve yenilikçi çalışmayı hayata geçirdik. Fabrikamızda ve İstanbul’da bulunan Genel Müdürlüğümüzde çalışma düzenimizi sağlık önlemlerinin gerektirdiği normlara uygun hale getirdik. Sosyal mesafe kuralını üretim dahil olmak üzere faaliyetlerimizin her alanında uygularken, hijyen kurallarını maksimum seviyede uyguladık; eş zamanlı olarak uzaktan çalışma yönetimini devreye aldık. Bugün ise tüm Tofaş çalışanlarının iş yerinde aşı olmaları için gereken şartları sağlamış bulunuyoruz. Devreye aldığımız bu sistemle çalışanlarımız için aşılanma sürecini kolaylaştırıyor, benzer kurumsal uygulamalar için de örnek olmayı umuyoruz. Bu süreçte bize destek veren Bursa İl Sağlık Müdürlüğüne teşekkür ediyoruz.”

Tofaş, pandamı sürecinde biyolojik numune alma kabini, entübasyon kabini ve siperlikli maske üretimi gerçekleştirdi. Eroldu konuşmasında pandamı sürecinde üretilen geçmiş çalışmalara da değinerek şunları söyledi:

“Bu ekipmanların tasarımlarını farklı şirketlerce de hızla ve standartlara uygun şekilde üretebilmesine destek olmak amacıyla web sitemizde yayınladık ve kuruluşların üretime geçmesine destek olduk.”

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.