2021 Skoda Fabia tanıtım tarihi belli oldu, geri sayım başladı

Dördüncü nesil Skoda Fabia için geri sayım başladı. 2021 Skoda Fabia tanıtım tarihi, Skoda tarafından doğrulandı. Önceki neslinden daha büyük olacak Fabia, Seat Ibiza ve Volkswagen Polo gibi MQB-A0 platformunda yükselecek. Yeni nesil Fabia, bu platformda yükselen ilk Fabia olacak.

Yeni Fabia’nın dış çizimleri yayınlandı

Yeni Fabia’nın içi nasıl olacak? İşte yanıtı

2021 Skoda Fabia tanıtım tarihi

Skoda, otomobil severleri yeni Fabia’ya yayınladığı eskizlerle alıştırmaya başlamıştı. İlk olarak dış tasarımına dair eskizlerin paylaşıldığı Fabia’nın içinin nasıl olacağı da geçtiğimiz günlerde yayınlanan fotoğraflarla az çok belli oldu.

Şimdi ise sıra, dördüncü nesil Skoda Fabia’nın tanıtım tarihi ile ilgili merak edilen sorunun yanıtına geldi. Skoda, dördüncü nesil Skoda Fabia modelinin 4 Mayıs günü tanıtılacağını doğruladı.

dördüncü nesil skoda fabia

Skoda’nın en son tasarım diliyle aynı çizgilere gelmesi için bir dizi revize geçiren Fabia’da artık daha şık yan aynalar ve daha büyük bir arka rüzgarlık kullanılıyor. İçeride ise daha canlı renkler ve ferahlık hissi sunuluyor.

Otomobilin kabini, bağımsız bir merkezi bilgi-eğlence sistemi, dokunmatik ekranı ve belirgin dairesel hava menfezleri ile Octavia’da bulunanların ölçeği küçültülmüş bir versiyonu olarak görünecek. Ayrıca isteyen kullanıcılar Sanal Kokpit opsiyonunu da tercih edebilecek.

Başta da söylediğimiz gibi Fabia ilk kez MQB-A0 platformunda yükseliyor. Bu platform sayesinde otomobil 111 milimetre daha uzun ve 48 milimetre daha geniş olacak. Bagaj hacmi de 330 litreden 380 litreye çıkacak.

Yeni Fabia, Volkswagen Grubu’nun en yeni nesil benzinli motorlarını kullanacak.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.