Hyundai Tucson Türkiye fiyat listesi açıklandı

Parametrik gizli far sistemi, yeni Tucson modelinin dikkat çeken özellikleri arasında. Bu sistem sayesinde araç, çalıştırıldığında belirlen farlar, önde güçlü bir ilk izlenim sağlıyor. Işıklar söndüğünde ise aracın ön kısmına hakim olan geometrik desenler ön plana çıkıyor. Yeni aydınlatma teknolojisi sayesinde, gündüz farları açıldığında da ızgaranın koyu krom görünümü, mücevher gibi şekillere dönüşüyor.

Parametrik tasarım çizgisi, aracın yan tarafında ise sert geçişli olarak kullanılıyor. Yandan bakıldığında etrafı saran kapılar, dinamik ve açılı plastik dodiklerle uyum sağlıyor. Arkada da parametrik gizli stop lambalarına sahip olan Yeni Hyundai Tucson modelinin arka tamponu, parametrik desen ayrıntılarıyla desteklenmiş üç boyutlu bir efektle bütünleşiyor.

Arkadaki silecek, spoylerin altına yerleştirilmiş durumda. Tucson bu açıdan, gizli arka sileceklerin kullanıldığı ilk Hyundai modeli diyebiliriz.

2021 hyundai tucson fiyat listesi

377 bin TL’den başlıyan 2021 Hyundai Tucson baz versiyonu, en üst modelde 549 bin TL’ye çıkıyor.

19 inçlik jantlarla gelen araça yan aynalardan başlayıp C sütununa kadar uzanan krem parçalar da öne çıkıyor.

Kabinde 10,25 inçlik AVN-T ekran kullanılıyor. Artık fiziksel düğmeler ve klasik butonlar yerini dijitale bırakmış durumda. Havalandırma, klima ve multimedya işlevleri de artık dokunmatik tuşlarla kullanılıyor.

2021 Hyundai Tucson modelinde alçak bir gösterge paneli var. Bu ekran, sürüşle ilgili tüm bilgileri anlık olarak sürücüsüne iletebiliyor. Orta konsolun iki yan cebinde kablosuz şarj pedi ve saklama bölmeleri bulunurken aynı zamanda 10 farklı parlaklık seviyesi olan ortam aydınlatmasına da yer verilmiş.

Hyundai tarafından açıklanan bagaj hacmi 620 litre. Bu alan koltuklar katlandığında 1.799 litreye kadar çıkabiliyor.

Tucson ile ilgili daha detaylı bilgi için galerimizi ziyaret edebilirsiniz: https://www.otoajanda.com/yeni-hyundai-tucson-genis-opsiyon-secenekleriyle-geliyor/

Akaryakıta ÖTV zammı

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.