2020 BMW 4 Serisi fotoğrafları lansmana 2 gün kala sızdı

BMW yeni modeli 4 serisi Coupe için 2 Haziran Salı günü online uluslararası lansman davetini paylaşmışken; bu akşam fotoğrafı sızdırıldı. Yeni 4 Serisi Coupe radikal bir tasarımla yola çıkıyor, tıpkı prototip modelde olduğu gibi. Yeni BMW 4 Serisi’nin ön kısmı aynı platformu paylaştığı güncel 3 Serisi sedanın aksine, büyük ve dikey böbreklerle dikkat çekiyor. BMW bugüne kadar 3 Serisi ile daha yakın duran tasarım algısından da uzaklaşıyor.

https://youtu.be/8Mrml6KWAho

Yeni 4 Serisi Coupe daha önce Nurburgring pistinde kamufle edilmiş test prototipleriyle ortaya çıkmıştı. Üzerinde Dört ve altı silindirli motorlarla birlikte bu yıl satışa sunulacağını şimdiden söylemek mümkün.

BMW’nin bu modelde kullandığı dikey ızgaranın ünlü 328 modelinde ve 60-70’li yılların E9 kasasında görülen dikey ızgaranın yeni bir yorumu olduğu söyleniyor. 4 Serisi Coupe’yi 3 Serisi sedandan daha fazla uzaklaştırmak için tasarlanmış ve başarmış görünüyor.

4 Serisi Coupe’nin stili 2019 Frankfurt Motor Show’da sergilenen BMW Concept 4 ile yakınlıklar barındırıyor. Coupe gövdenin tavan yüksekliği dört kapı 3 serisinden 57 mm daha alçak, bu da aracın aerodinamik verimliliğini arttırmakla birlikte ağırlık merkezini 21 mm azaltmış.

Serinin en zirvesinde bulunan M440i xDrive modelinde 48 voltluk hafif bir hibrid bulunacak. Elektrikli motor fazladan 11 bg sağlayacak. 3.0 litrelik 6 silindirli motorla güçlendirilecek 503 bg ve 600 Nm’ye kadar çıkan bir M4 dört tekerlekten çekiş sistemi ile yol alacak. kullanılacak.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.