2018 Jetta ile ilgili ilk tahminler ortaya çıktı! Böyle mi olacak?

Alman otomobil üreticisi Volkswagen, 2015 yılında karıştığı emisyon skandalının ardından yönünü çevreci otomobillere çevirdi. Önümüzdeki yıllarda tamamen yeni elektrikli ve hibrit teknolojiye sahip araçlarını yollara çıkaracak olan Volkswagen, mevcut modellerinin yenileme çalışmalarına ise devam ediyor.

Yaz aylarının başlarında casus fotoğrafçıların objektifinden kaçamayan yeni Jetta‘nın ilk fotoğrafları, kamuflajlı da olsa internete sızdırılmıştı. Aradan geçen birkaç ayın ardından otomobil modellemeleri yapan Brezilyalı bir otomobil sever, yeni Jetta‘nın nasıl olabileceğine dair bazı tahminlerde bulundu ve bu tahminleri yaptığı bir modellemeyle somut hale getirdi.

Tasarımcı, yeni Jetta‘dan nasıl bir araç profili beklememiz gerektiği hakkında bize önemli ipuçları verdi. Brezilyalı otomobil seveler yeni Jetta‘nın tasarımını tahmin ederken, Volkswagen ailesinin yeni üyesi Arteon‘dan ilham almış diyebiliriz. Jetta’nın ön tasarımı, krom ızgarası ve alaşım jantları ağabeyi Arteon‘a benzetilmiş.

İşte yeni Volkswagen Arteon

Brezilyalı tasarımcı, Volkswagen tasarımcılarının nasıl bir Jetta ortaya çıkaracağını hissetmiş olabilir mi?

Krom detayların ağırlıkta olduğu tasarım geleneğinin yeni Jetta’daa de devam edip etmeyeceği ile ilgili kesin bir bilgiye sahip olmamakla beraber, MQB platformunda yükselecek 2018 Jetta‘nın, daha ilgi çekici ve modern bir tasarımla boy göstereceğini söyleyebiliriz.

Jetta elektriklenebilir

Golf Mk7 ile platform kardeşi olan yeni Jetta, tıpkı Volkswagen Grubu‘nun diğer modellerinde olduğu gibi geniş bir benzinli ve dizel motor skalasına sahip olacak. Hatta, modaya ayak uydurması beklenen Jetta‘ya elektrikli motor alternatifi bile eklenebilir.

Giriş seviyesindeki Jetta‘lar önden çekiş sistemine sahip olacak. Ancak, donanım seviyesi yukarı çıktıkça, motor gücünü dört tekerleğe birden iletebilecek. Jetta‘nın üst donanım seviyelerinde dört çeker sistem de karşımıza çıkacak.

http://otoajanda.com/iste-2018-volkswagen-jetta/

CC’nin varisi Volkswagen Arteon vitrine çıktı

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.