2020 Opel Corsa için Türkiye satış takvimi açıklandı

Türkiye otomotiv pazarı 2020 yılı için 600 bin ortalamasında yıllık satış tahminleri yapıyor. Bunu 700 bin adetlere çıkaran yöneticiler de var. Bu yükselişin ardında kamu bankalarının yerli otomobile uyguladığı düşük faizli kredi desteği olduğu kadar önemli modellerin yenilenmesi de var.

2020 yılında Türkiye yollarına çıkacak yeni otomobiller sıralaması oldukça uzun. Bunlar arasında çok satmaya aday Peugeot 2008, Opel Corsa, Renault Clio, Renault Captur, Ford Puma, Nissan Juke, Peugeot 208 ilk akla gelenler. Yavaş yavaş Türkiye takvimi belli olmaya başlayan bu yeni otomobiller içinde yer alan bazı modeller; örneğin yeni Peugeot 2008 modelinin fiyatı ve satışa çıkacağı tarih belli oldu.

Renault Clio modelinin de resmi takvimi ve fiyatları açıklandı. Şimdi sırada 2020 Opel Corsa var. Opel Türkiye yeni Corsa’nın Türkiye’de satışa çıkacağı tarihi hakkında bilgi verdi.

Sadece son 5 jenerasyonu ile küreselde 14 milyon adet gibi çok büyük satış rakamına ulaşan Opel Corsa’nın 6. ve son nesli Mart ayında Türkiye’de satılmaya başlanacak.

Corsa’nın 6. nesli ilk olarak geçtiğimiz yıl Eylül ayında Frankfurt Otomobil Fuarı’nda ortaya çıkmıştı.

1982 yılından bu yana üretilen Opel’in küçük segmentteki temsilcisi, ülkemizde son 20 yılda 216 binin üzerinde satış rakamına ulaştı.

Her kesimden kullanıcıları bulunan Opel Corsa, tamamen yenilenen 6. neslinde de, gelişmiş güvenlik özellikleri ve 10’’ Multimedya Sistemi gibi donanımlar sunacak.

Opel Corsa’nın fiyatı önce o ülkede açıklandı.

Ayrıca yeni Opel Corsa, ağabeyleri Insignia ve Astra modellerinde görmeye alışık olduğumuz LED Matrix Farları bu segmentte de müşterileri ile buluşturuyor.

Opel Türkiye:

Ağustos 2017’de Groupe PSA çatısı altında faaliyet gösteriyor. 2018 yılında yaklaşık 1,13 milyon otomobil sattı. Opel Türkiye olarak faaliyetlerine 1990 yılında başladı. Marka Groupe PSA’nın üretim ve ARGE ağının bir parçası olarak 6 ülkede 10 fabrika, bir geliştirme ve bir test merkezine sahip.

Opel Türkiye faaliyetlerini Groupe PSA Türkiye ofisinden sürdürüyor. Opel ve İngiliz kardeşi Vauxhall markaları dünya çapında 60 ülkede faaliyet gösteriyor.

 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.