2022 Honda Civic Sedan: Amerika fiyatı belli oldu

Amerikalı Honda Civic Sedan neler sunuyor?

Otomobil, Amerika Birleşik Devletleri’nde Trafik Sıkışıklığı Asistanı, revize edilmiş bir Adaptif Hız Kontrolü ve Şeritte Kalma Asistanı sistemlerini içeren daha geniş bir Sensing sürücü destek sistemleri paketi ile geliyor. Tüm bunlar standart donanımda yer alıyor.

Giriş seviyesindeki LX donanımında CVT şanzımanla kombine edilen 158 beygir güç üreten 2.0 litrelik dört silindirli bir motor kullanılıyor. Standart donanımda 7 inçlik bilgi eğlence sistemi ve onun içinde Android Auto ve Apple CarPlay yer alıyor. Ayrıca standart pakette kısmen dijital bir gösterge paneli ve LED farlar da var.

2022 Civic Sport modelinde ise 18 inçlik alaşım jantlar, siyah dış detaylar, 8 hoparlörlü ses sistemi, spor donanıma özel döşemeler ve deri kaplı direksiyon simidi geliyor.

Daha fazla güç isteyenler için ise 180 beygir güç ve 177 Nm tork üreten turboşarjlı 1.5 litrelik dört silindirli motora sahip EX donanım seviyesi var. Burada da CVT şanzıman kullanılıyor. Bu donanımda elektrikli açılır tavan, kör nokta takibi, ısıtmalı koltuklar ve çift bölgeli klima kontrolü standart.

En tepede ise Touring donanım seviyesi var. Burada elektrikli ayarlanabilen deri koltuklar, 9 inçlik bilgi eğlence ekranı, kablosuz Apple CarPlay ve Android Auto, Bose premium ses sistemi, 10,2 inçlik dijital gösterge paneli ve kablosuz akıllı telefon şarjı standart.

2022 Honda Civic Sedan Amerika fiyatları

2022 Honda Civic Sedan Amerika fiyatları ise şöyle:

LX donanım 22.675 dolar,

Sport donanım 24.095 dolar,

EX donanım 25.675 dolar,

Touring ise 29.295 dolar.

LX ve Sport donanım paketlerinde 2.0 litrelik, EX ve Touring donanım paketlerinde ise 1.5 litrelik Turbo motor kullanılıyor.

Mevcut Honda Civic Sedan ise ülkemizde 294.500 TL’lik fiyat etiketine sahip. Honda Civic Sedan fiyat listesi şöyle:

honda civic sedan fiyat listesi

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.