2021 model makyajlı Skoda Kodiaq göz kırptı!

Çek otomobil üreticisi Skoda’nın Kodiaq için hazırlıkları tam gaz devam ediyor. 2021 model makyajlı Skoda Kodiaq, 13 Nisan günü üzerindeki örtüyü atacak. Ancak, otomobil severleri şimdiden bu lansmana hazırlamak isteyen Skoda, yeni bir tanıtım videosu yayınladı.

Yayınlanan tanıtım videosu yalnızca 20 saniye sürüyor. Bu süre boyunca dikkat çeken en önemli nokta ise yeniden tasarlanan farlar ve arka lambalar. Bunlar dışında ise 2021 model makyajlı Skoda Kodiaq, karanlık bir arka planda bizlere ‘merhaba’ diyor.

2021 Cupra Formentor bayideki yerini aldı!

2021 model makyajlı Skoda Kodiaq geliyor

Makyajlı Kodiaq’ı önceki modelden ayıran nokta tabii ki yalnızca farları değil. Sis lambalarının altında, L şeklinde bir kaplamaya sahip ön tampon da yenilikler arasında. Ayrıca bu ön tampon artık daha geniş hava girişine sahip.

Daha önce çıkmış olan görüntüleri ve casus fotoğrafları hatırladığımızda, bizi dik bir ızgaranın, elden geçirilmiş kaputun ve metal aksanların karşılayacağını söyleyebiliriz. Ek olarak, markanın logosu da bagaj kapağının altındaki ‘Skoda’ yazısıyla yer değiştirecek.

Kabindeki beklentiler ise gösterge paneli tasarımının olduğu gibi devam edeceği. 2021 Kodiaq’ın içinde radikal yenilikler beklenmiyor. Bununa birlikte, bilgi eğlence sistemi ve gösterge paneli yazılımsal olarak elden geçirilebilir.

Volkswagen Tiguan ve Seat Tarraco modellerinin Çek kardeşi, benzinli ve dizel motor seçenekleriyle ve dört çeker sistemiyle yollara inecek.

Model hakkındaki daha detaylı bilgiler 13 Nisan’daki lansmanla birlikte netlik kazanacak.

Cupra Formentor 2021 fiyat listesi

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.