2021 Honda X-ADV ve NC750X Türkiye fiyatı belli oldu

2021 Honda NC750X teknik özellikleri

X-ADV ile birlikte bayilerde yerini alacak bir diğer motosiklet ise NC750X. 2021 Honda NC750X teknik özellikleri arasında da daha yüksek devirli ve güçlü motor, yeniden ayarlanan vites oranları, Elektronik Gaz Kelebeği (TBW), üç farklı sürüş modu ve geliştirilen Honda Seçilebilir Tork Kontrolü (HSTC) öne çıkılıyor.

Boş ağırlığın 6 kg hafiflemesiyle yüksek yakıt verimliliği daha da artırılan modelin yeniden tasarlanan iskeletini de keskin tasarımlı granajlar süslüyor. Ayrıca yeni cam granaj yol rüzgarı ve hava koşullarına karşı kullanıcılara ek koruma sağlıyor.

2021 honda nc750x teknik özellikleri

NC750X’in EURO5 uyumlu motoru 600 d/d daha yüksek devir çeviriyor ve 2 kW daha fazla maksimum güç üretiyor. Elektronik Gaz Kelebeği (TBW); Standart, Yağmur ve Spor olmak üzere üç farklı sürüş moduna ve ayrıca bir Kişisel sürüş moduna olanak tanıyor. Çok daha yumuşak ve hassas çalışan Honda Seçilebilir Tork Kontrolü (HSTC) 3 farklı müdahale seviyesi sunarken; çift kavramalı şanzıman (DCT) vites değiştirme programlarıyla her bir sürüş moduna uyum sağlıyor.

Çift Kavramalı Şanzıman (DCT) Honda motosikletlerine özgü bir teknoloji olarak hayatı kolaylaştırmaya devam ederken; yenilenen ekran, LED aydınlatma birimleri ve LCD ekran da NC750X’de kendine yer buluyor. Honda Ateşleme Güvenlik Sistemi (HISS) sayesinde anahtara entegre kimlik çipi ile Motor Kontrol Ünitesindeki (ECU) kimliğin uyuşmaması halinde motor çalışmıyor. Arka sinyaller Acil Fren Uyarısı (ESS) özelliği ile sürüş güvenliğine katkı sağlıyor ve sinyaller otomatik olarak devreden çıkıyor.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.