2021 Honda X-ADV ve NC750X Türkiye fiyatı belli oldu

2021 Honda X-ADV teknik özellikleri 

Motosikletin SUV’si olarak isimlendirilen X-ADV, sürücüsüne hem şehir içi kullanımda hem de asfalt dışı kullanımda yüksek bir performans sunuyor. Yeni nesil motosikletin kozlarına baktığımızda yüksek devirli güçlü motorunu, yeniden ayarlanan vites oranlarını, Elektronik Gaz Kelebeği’ni, dört farklı sürüş modunu ve geliştirilen Honda Seçilebilir Tork Kontrolü’nü gibi özellikleri sayabiliriz.

Yeni X-ADV’nin iskeleti yeniden tasarlanmış durumda. Daha keskin tasarımlı grenajlarla gelen motosikletin selesi ise sürücünün yere daha güvenli basabilmesi için yeniden dizayn edilmiş.

2021 honda x-adv türkiye fiyatı

Honda X-ADV’ye Elektronik Gaz Kelebeği’nin (TBW) eklenmesi ve egzoz sistemindeki iyileştirmeler sayesinde 7.000 d/d ile daha yüksek devirli yeni motor daha fazla güç üretiyor. Maksimum gücü artan motoruyla 6.750 d/d’da 43,1 kW güç ve 4.750 d/d’da 69 Nm tork üreten X-ADV Euro5 emisyonlarını da karşılıyor. 27,8 km/lt (WMTC modu) yakıt tüketiyor ve 13,2 litrelik yakıt deposuyla 366 km’ye kadar menzile olanak tanıyor.

Honda X-ADV, daha kısa oranlı ilk üç viteste daha çevik bir sürüş sağlarken; dört ile altıncı vites arasında dingin ve yakıt tasarruflu bir sürüş deneyimi yaşatıyor. Standart, Yağmur, Toprak ve Spor olmak üzere dört farklı sürüş modu bulunan Elektronik Gaz Kelebeği (TBW)’de ayrıca kişisel sürüş modu da yer alıyor.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.