2020 yeni Opel Astra Frankfurt Fuarı öncesi siparişe açılacak

Frankfurt Otomobil Fuarı için geri sayım başladı. Markalar yeniliklerini Avrupa’nın önemli  etkinliklerinden olacak bu fuara hazırlıyorlar. Her ne kadar Fransızlar, İtalyanlar ve Japonlar Frankfurt Otomobil Fuarı için katılmama kararına sahipse olsa da patron Almanlar.

Alman Opel, yeni patronu PSA’nın diğer markalarının yerine de Frankfurt’ta mavi-kırmızı-beyaz bayrağı dalgalandıracak. Opel, uzun yıllar sonra ilk kez Corsa, Astra gibi en çok satan modelleriyle gösteri yapacak.

Alman markanın en çok satan modellerinden Astra makyajlı haliyle ortaya çıktı. Eylül ayı sonunda 2020 yeni Opel Astra Frankfurt Fuarı’nda sergileniyor olacak.

Biraz daha Fransızlaştığı iddia edilen 2020 Opel Astra için bilgiler biraz daha detaylandı.

 

Öncelikle yeni Astra 200 kg hafifledi. 1.2lt ile 1.5 litrelik üç silindirli motor seçenekleri 77kW (105 bg) ile 107 kW (145 bg) güç aralığında konumlanıyor. Bu motorlar 2020 yeni Opel Astra için tam bir yakıt tasarrufu şampiyonu almaya adaylar.

Opel Astra gelişiminde çalışan mühendisler üç silindirli motorlardaki yüksek titreşimi azaltmak için motor bloğunda dönen bir karşı mil geliştirmişler. 6 vitesli manuel şanzıman standart. 9 ileri otomatik şanzıman da satın alınabilecek.

Bu arada hemen belirtelim Opel Astra Sedan henüz görünürde yok. Bu yenilikler Opel Astra HB ve Sport Tourer (Steyşın) için geçerli.

Opel Astra’nın şasisi geliştirilerek, daha dinamik bir altyapı sağlanmış. Yeni amortisörler konforu artıracak şekilde geliştirilmiş. İsteğe bağlı spor şasi ise daha sert amortisörler, daha hassas direksiyon bağlantısı ve arka aksta Watts bağlantısı içeriyor.

Yeni Astra egzos emisyonu yüzde 19 düşürülmüş. Ayrıca araçta yapılan iyileştirmeler sayesinde aracın kullanımı süresince gerçekleşecek maliyetler azaltılmış.

Benzin Partikül Filtresi (GPF) ve dizel Seçici Katalitik İndirgeme (SCR) gibi son teknoloji emisyon düşürme teknolojileri sayesinde, Opel Astra ailesinin yeni motorları halihazırda Euro 6d’yi karşılıyor.

Avrupa’da ilk siparişlere bir kaç hafta içinde açılması beklenen yeni Opel Astra ayrıca; yeni ön ve arka görüş kamerasından dijital hız göstergesine; ve yeni nesil bilgi-eğlence teknolojilerine kadar birçok başka üst düzey teknolojiyle birlikte geliyor. E-Call acil çağrı sistemi de ayrıca gemide. Akıllı telefonlar için orta konsoldaki kablosuz şarj cihazı isteğe bağlı olarak satın alınabilecek..

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.