2019 Motobike Motosiklet Fuarı: Yamaha yenilikleri

Yamaha, 31 Mart tarihine kadar sıfır ÖTV ile desteklenen 250 cc’den küçük segmentle 2019 yılına odaklanmış durumda. Bu yılın yeni modellerinde de 250 cc altındaki Yamaha’lar başrolde olacak. Ama bu Niken GT gibi, XSR700 gibi daha üst segment motosikletlerin olmayacağı anlamına gelmiyor.

Yamaha 2019 Motobike Motosiklet Fuarı için hazırlıklarını tamamladı ve fuara iki gün kala bunları açıkladı. Bir de açıklamadığı bir sürprizi olacağını söyledi.

İşte Fuarda bugünden belli olan Yamaha 2019 yenilikleri; Motobike 2019’da Milano’daki EICMA Motosiklet Fuarı 2018’de ilk kez gösterilen konsept 3CT yer alacak.

Yamaha, XMAX 250’den sektöre yeni bir soluk kazandıran NIKEN GT’ye geniş bir yelpazeyle fuara hazır. Farklı kullanıcı zevklerine hitap eden modelleri ile hayatın yollarını yeni ya da deneyimli tüm sürücülere açıyor.

XMAX maxi scooter ailesi IRON MAX versiyonu ile genişliyor. 125, 250 ve 300 cc’lik X-Max ailesinde sunulacak IRON MAX versiyonu; farklı sele yapısı, farklı torpido kapakları gibi ince detaylara sahip. Mart ayı itibariyle Yamaha bayilerinde yerini alacak. Günlük kullanıma performans ve konfor ile eşlik etmeye hazırlanan IRON MAX; daha şık görünümü ve etkileyici performansıyla fark yaratmaya yakın duruyor.

2019 model YZF-R25 ve YZF-R125 geliyor.

Yamaha’nın pistte ve pist dışında yüksek performans için geliştirdi YZF-R25 ve YZF-R125 2019’da yenilenerek geliyor. R serisi DNA’sına sahip, dinamik ve heyecan verici tarzıyla yepyeni YZF-R125; Yamaha tarafından bugüne kadar geliştirilen en ileri düzey 125 cc Super Sport motosiklet.

Yeni yüksek teknoloji ürünü motoru, devir yükseltirken daha güçlü hızlanma ve daha fazla güç sunuyor. Şehirlerarası trafikte, keskin virajlı yollarda veya pist günlerine katılırken; yüksek güç vaat eden 249 cc iki silindirli motordan destek alan yeni 2019 model YZF-R25; yenilenen özellikleriyle iddia taşıyacak.

Yenilenen aerodinamik tasarımı, alçak gidon konumu ile daha sportif sürüşe destek veriyor. Yeni göstergesi, upside-down (USD) amortisörleri ile sürüş konforunu bir üst seviyeye taşıyor.


Sport Touring segmenti farklı yol deneyimleri ile çeşitleniyor. Tasarımı, performansı ve 3 tekerleği ile farklı sularda gezen Niken, 2019’da GT versiyonuyla üst segmente göz kırpıyor.

Kaslı kafa karenajının altında bağımsız çalışan iki tekerlek bulunuyor.

Bu yıl Sport Touring segmentine eklenen Tracer 700 GT; yüksek ön cam, ergonomik sele ve renk uyumlu 20 litrelik yan çantalar sayesinde daha konforlu uzun yolculuklar için geliştirildi.

Uzun seyahatlere çıkanların tercihi olan Tracer 900 ise yenilenen renkleriyle satışa çıkacak.

Sport Heritage ailesine retro heyecan XSR 700 Xtribute. Yeni Yamaha XSR 700 XTribute, Sport Heritage ailesine bu yıl katılacak.

XSR700 XTribute, yeni nesil sürücüleri geçmişe yolculuğa çıkarıyor. Çıplak gövdeye ve doğal sürüş pozisyonuna sahip XSR900 ve XSR700’ün bu yıl renkleri yenilendi.

Yamaha’nın özgün modellerinden XSR Sport Heritage 2019 modelleri; 1970’lerdeki GP birincisi motorlarıyla ün kazanmış kırmızı- beyaz renkli gövdeden ilham alan cesur ve sade Garage Metal renk düzeniyle tasarlandı.

1 yorum
  1. Yunus Emre Ergamalıoğlu diyor

    Yamaha Enduro TT600E, fuarda, arka stop lambası parça olarak bulunacak mı?
    Ayrıca, bu modelin yeni üretimi de sergilenecek mi?
    Teşekkürler 🥰

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.