2019 Motobike İstanbul Fuarı: 70 bin euroluk Harley

Türkiye motosiklet dünyası 11. kez İstanbul’da buluştu. 24 Şubat pazar akşamına kadar sürecek Fuar ile motosiklet sezonu da açıldı. Fuarda hesaplısından pahalısına binlerce motosiklet sergileniyor. İşte dikkat çekenler

Fuarın en pahalı motosikleti 70 bin euro etiketli bir Harley Davidson. 2100 cc’lik motora sahip bu Amerikan touringi Türkiye’de kriz yaşamayan ürünlerden.

Ducati kopsept. Tam bir Star Wars aracı gibi görünüyor. Karanlık uzayda üzerindeki beyaz savaşçısı ile süzülebilir. Kendisi hangi Görevimiz Tehlike filminde Tom Cruise ile başrol oynar bilemiyoruz.

Yamaha’nın üç tekerlekli motosiklet konsepti 3GT de fuarda sergileniyor. 5 km hızlara kadar ve durduğunuzda devrilmiyor. Kendi kendine üç tekeri üzerinde durabiliyor.

Yamaha Xmax ailesine Ironmax Serisi de katıdı. Xmax 250’nin Iron Max versiyonu için fiyat 26 bin liranın biraz üzerinde belirlendi. Bu arada arkada görünen TMax 83 bin lira etiketli.

BMW K1600. 230 bin TL’lik etikete sahip. Büyük gezi makineleri içinde çok beğeniliyor.

dav

Fiyatı ilk kez açıklanan bir makine. Küçük ama süper spor tadını bu haliyle bile verebilecek kadar iddialı. Hayran kitlesi var. Yamaha RZF-R25. 2 silindirli, 4 zamanlı, sıvı soğutmalı bir motora sahip. 36 ps gücü 12 bin devirde yakalalayabiliyor.

Fiyatı ise ÖTV indirimiyle 1 Nisana kadar 26 bin TL. İşte detayları… 3 renk seçeneğiyle alınabiliyor.

Bu da Yamaha R6. Çocuklar bile hayran.

BMW’nin yeni küçük scooteri. C 400 X. Mart ayından itibaren Türkiye’de satılmaya başlanacak. 34 beygir gücündeki motoru, 35 Nm tork üretebiliyor. 350 cc’lik motora sahip.

En önemli özelliği BMW”nin GS ve R serilerinde kullanılan connectivity yol bilgisayarına sahip olması.

Fiyatı mı? Özellikleriyle birlikte alttaki fotoda…

Fuardaki dikkat çeken motosikletlerden biri de yeni KTM790. Sınıfının en iyilerinden biri olmaya aday yeni motosikletin fiyatı 93 in TL’den başlıyor. Viraj ABS’si dahi standart donanımda. Sınıfının en yüksek standartlarına sahip motosikletlerden biri.

Bajaj Türkiye distribütörü Kuralkan, istanbul Tuzla’da yeniden Kanuni markasıyla motosiklet üretmeye başlıyor. İŞti orada üretilecek 8 yeni modellik aile de fuarda. Tradon 50 bunlardan biri.

Elektrikli scooterler de oldukça ilgi çekici. Voltra, Türkiye’de ürettiği bu elektrikli scooter modelleriyle Fuarda dikkat çekici bir vitrin yapmış.

Vitrin deyince hemen her marka mankenleri vitrinlerinde kullanıyor.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.