2019 Cenevre Otomobil Fuarı: Dacia’dan özel seri

Cenevre’de başlayacak 2019 gösterisinde Ferrari’den Aston Martin’e milyonlarca euroluk otomobillerin yanı sıra Dacia’nın da gösterisi var.

2019 – Dacia SANDERO STEPWAY Ultimate (ya da Techroad)

Renault kanatları altındaki Romanyalı otomotiv şirketi bazı ülkelerde Techroad olarak da adlandırılan yeni Ultimate özel serisini Cenevre’de sergiliyor.

Ultimate özel serisi, karoser hatları, dikiz aynası, kapı etekleri gibi görünen bölümlerinde kendini gösteriyor. Aynı hissi içeride kapı panelleri, havalandırma çerçeveleri, özel döşeme ve ön/arka paspas üstü gibi kısımlarda kırmızı ayrıntılarla gösteriyor. Kabin içindeki açık gri tonlar ile kırmızı renkler, koyu karbon gösterge paneli ile kontrast oluşturacak şekilde tasarlanmış.

Orta kısımda yer alan kırmızı tasarım, sis farlarını öne çıkarırken; 16 inç çift tonlu parlak gümüş/gri elmas alüminyum jantlar göze çarpıyor.

Özel seride neler var: Arka görüş kamerası ve park sensörleri; otomatik klima; eller serbest giriş kartı; kör nokta uyarı sistemi; çok görüşlü kamera; Duster City Plus Paketi.

Ülkeye bağlı olarak Ocak ayından itibaren siparişe açılan özel seri; 44 ülkenin çoğunda Mart başında satışa çıkıyor. Bu kapsamda Türkiye’ye de kısa süre içinde gelecek demektir.

Dacia’nın geçtiğimiz yıl 701 bin adet araç satışı gerçekleştirdiğini hatırlatalım. Bu satışların 512 bini Avrupa kıtasında satıldı.

Sandero, perakende müşterilere en çok satılan binek otomobili olmaya devam etti.

Dacia Sandero Stepway


Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.