Bursalı yeni Bravo yakalandı

 
2016 yılı Fiat’ın kompakt segmentte dönüş yılı olacak. Geçen yıl temmuz ayında Bravo üretimini sonlandırdıktan sonra, İtalyan üretici kataloğunu kompakt sedan, hatchback ve station wagon olmak üzere üç yeni model ile zenginleştirecek.
 
Birkaç hafta önce kamuflajlı şekilde fotoğraflanan Fiat’ın kompakt sedan modelinin ardından hatchback modeli de kamuflajlı olarak casus objektiflere yakalandı.
 
Yeni Bravo olarak anlandırılma ihtimali bulunan bu model, ağır kamuflaja rağmen, Fiat açısından farklı tasarımıyla ve Punto Evo’nun daha büyük boyutlusuna benzer görünümüyle dikkat çekiyor. Bu yenilikler Fiat’ın ürün gamının yenileme planının bir parçasını oluşturuyor. Bravo da, Linea gibi Tofaş’ın Bursa fabrikasında üretilecek. 
 
Bursa’da üç yeni model
 
Tofaş’ın geçen yıl sonunda açıkladığı yatırım programına göre sedan, hatchback ve station wagon olmak üzere orta sınıftaki üç yeni modele 1 milyar doların üzerinde yatırım yapıyor.Sırasıyla 2015 ve 2016 yıllarında devreye girecek bu 3 model Fiat’ın orta sınıftaki yeni ailesi olacak. 2015 yılında üretimine başlanacak kompakt sedan modeli iç pazar, 2016 yılında devreye girmesi planlanan yeni hatchback ve station wagon modelleri ise ağırlıklı olarak ihracata yönelik olarak Bursa’da üretilecek.
 
 
 
 
 
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.