Opel Astra ve Insignia’nın 1.6 dizel otomatikleri geliyor

Mart ayı otomobil ve hafif ticari araç satışlarının 83 bini geçmesi, Opel Türkiye’nin de yılsonu satış öngörülerini yenilemesine neden olabilir. Opel Türkiye Genel Müdürü Özcan Keklik, şubat ayında beklentilerin üzerinde seyreden otomotiv pazarının mart ayında da güçlü çıktığını ama henüz satışları incelemediklerini belirterek, yıl bazlı değerlendirsinde 900 bin adeti dile getirerek, şunları söyledi: “2015 yılında otomotiv pazarının 825-875 bin adetleri aralığında gerçekleşeceğini öngörüyoruz. Mart pazarı bugün belli oldu. 850-900 bin olur diyoruz. Ama Seçim Atmosferi, Yeni Hükümet, Euro-dolar paritesi gibi faktörler çok önemli. Bu seviyedeki bir pazarda Opel satışlarının 52.500 adet olacağını öngörüyoruz.”
 
Bu yıl yeni Corsa ile başladıkları ataklarının, yılın son çeyreğinde Insignia modeliyle sunulacak 1.6 dizel otomatik üçlüsü önemli koz olacak. Bunu astra’da halen sunulan 1.6 lt dizel motora entegre otomatik şanzıman üçlemesi izleyecek.
 
Fuara Monza konsept aracını getirecek olan Opel, 1.6 litre hacimli dizel motorlu otomatik şanzımanlı Insignia’yı da standında gösterecek. Fuarda ayrıca en küçük Opel Karl, küçük Adam Rock, Corsa OPC modelleri de gösterilecek.
 
Opel, 2018 yılına kadar 4 milyar euro yatırımla geliştireceği 27 yeni model, 17 yeni motor ürünlerini sırayla piyasaya çıkaracak. Bu yenilikler arasında mevcut motorların Euro6 normlarına çevrimi de bulunuyor.
 
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.