Bursalı Doblo Cenevre sahnesinde

 

Fiat, Tofaş tarafından üretilip tüm dünyaya ihraç edilen yeni nesil Doblo’yu 85. Uluslararası Cenevre Otomobil Fuarı’nda, görücüye çıkardı.

Mart ayında Türkiye pazarında yerini alacak crossover modeli 500X’in otomatik şanzımanlı versiyonu ile birlikte ikonik 500 modelinin özel serisi 500 VINTAGE‘57 ve Panda K-Way de Fiat’ın Cenevre’de ilk kez dünya sahnesine çıkarttığı modelleri arasında yer alıyor.

Fiat İş Birimi Direktörü Okan Baş “Otomotiv’in Avrupa’daki en büyük buluşması Cenevre Otomobil Fuarı’nda, Tofaş’ta geliştirilip üretilen yeni Doblo’nun da Fiat standında yerini alması bizim için ayrıca memnuniyet verici. Doblo Trekking yani bizdeki ismiyle Rockstar versiyonumuzun Türkiye’de satışına mayıs ayı itibarıyla başlamış olacağız” dedi. Baş, Fiat’ın crossover modeli 500X’in bu ay Türkiye pazarında satışa çıkacağını söyledi.

Cenevre’de Fiat 500X’in ‘şehirli’ yönünü yansıtan Lounge modelinin iki farklı versiyonu sergileniyor.                                             

Şehirli Lounge

Fiat 500X Lounge, 1.4 MultiAir II 140 HP motor seçeneğinde, 6 ileri çift kavramalı otomatik şanzımanla donatıldı.

Diğer 500X Lounge versiyonu ise 1.6 MultiJet II 120 HP motoru ve geniş aksesuar seçeneklerinin güzel bir örneği olan, 18 inç alaşımlı jantlar, kapı kenarlıkları, sis lambası çerçeveleri ve dikiz aynası kaplamaları gibi seçkin krom unsurları barındıran ‘Chrome Xtra Pack’ paketiyle Fiat standında yerini alıyor.

2.0 MultiJet II 140 HP motoru ve yenilikçi, 9 ileri otomatik şanzımanlı 4 çekerli 500X Cross Plus modeli de iki farklı versiyonuyla Fiat standında boy gösteriyor.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.