Ford’dan 10 yeni model geliyor

Ford, 2014 yılındaki ticari araç atağından sonra ikinci büyük atağını 2015 yılında yapacak. Tam 10 yeni otomobil modelinin satışa çıkaracak olan Ford, işe bu yıldan bşaladı. Yeni Ford Focus’u dikine park edebilen sistemle ithal etmeye başlayan Ford Otosan, 2015 yılında Mondeo ile devam edecek hamlesini Fiesta Red ve Black serilri, yenilenen C-Max, Focus ST ile devam ettirecek.

 

Markanın sürprizleri ise premium segmentin kendi alanlarına girmesine cevap vereceği Vignale ile efsanevi Mustang olacak.

Yeni Ford Focus’un Zorlu AVM’de yapılan Türkiye lansmanında konuşan Ford Otosan Genel Müdürü Haydar Yenigün, otomobilde yenilenme atağını başlattıklarını belirterek, 2015 yılını otomobil yılı ilan ettiklerini söyledi? Yenigün, konuşmasında yeni model takvimini şöyle anlattı:

“2015 yılında otomobil yeniliklerine ağırlık vereceğiz. Ford’un global tasarım diline göre yenilenmiş modellerin yanı sıra yepyeni modellerle otomobil ürün gamımızı genişletiyoruz. 2015, Ford’un “Otomobil Yılı” olacak. 2014’ün sonu itibariyle Focus’la başlattığımız bu önemli değişimden güç alarak, önümüzdeki yıl yepyeni otomobillerimiz ile müşterilerimize ulaşmayı hedefliyoruz. Mustang, yeni Mondeo, C-MAX, Grand C-MAX ve S-MAX gibi modeller ile otomobil pazarındaki hedeflerimizi yüksek tutuyoruz.”

 

10 yeni otomobil

Ford’un 2015 otomobil lansman haritası açıklandı.

Buna göre yeni Focus 2014 sonu itibarile yola çıktı.

2015 yılının başında yeni Mondeo devreye girecek.

Yılın ikinci çeyreğinde Fiesta Red ve Fiesta Black adlarını taşıyan çift renkli Fiesta versiyonları satışa çıkacak.

Yılın ikinci yarısında ise C-Max ve Grand C-Max modelleri yenilenecek.

Markanın prestijli modellerinden S-Max da yenilenmiş haliyle 2015 yılında Türkiye yollarına çıkacak.

Ford’un 2015 yenilikleri içinde iki model var ki markanın sporcu yüzünü hatırlatacak.

Bunlar Ford ST ve Fiesta modelleri. 2015 yılının ikinci yarısında Türkiye’de beğenilere çıkarılacak.

Ford’un bir diğer yeniliği ise Vignale olacak. Marka, Mondeo modeli üzerine geliştirdiği Vignale ile daha fazla lüks arayan Fordseverlere seslenmek istiyor.

Ve Ford’un ikonik modeli Mustang. 2.3 lt ve 5.0 lt benzinli motorlarıyla yılın ikinci yarısında Avrupa lansmanı sonrasında Türkiye yollarına da çıkacak.

 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.