Otomotivin en hızlı yöneticisi oldu

 

Mehmet Akın'dan bir transfer daha. Geçtğimiz yaz uzun yıllar görev yaptığı Nissan Türkiye'den ayrılarak, Hyundai Assan'a Genel Müdür Yardımcısı olarak transfer olan Akın, şimdi bir sürpriz daha yaparak adresini Peugeot Türkiye olarak değiştirdi.

Böylece Mehmet Akın, Türkiye'nin en hızlı otomotiv sektörü yöneticisi ünvanını da haketti.Otomotivin-EN-Hizli-Yoneticisi-Mehmet-Akin

Akın bu sabah yaptığı açıklama ile 1 Eylül 2014 tarihinde başladığı Hyundai'deki görevine veda etti.

Akın, veda mailinde şunları söyledi: 

"1 Eylül 2014 tarihinde başladığım Hyundai Türkiye Genel Müdür Yardımcılığı görevimden bugün itibari ile ayrılıyorum. Hyundai Ailesine ve sizlere bu süre içerisinde şahsıma verdiğiniz destek ve göstermiş olduğunuz yakınlık için teşekkür ederim."

Akın'ın yeni görev yeni görev yeri ise Peugeot Türkiye Pazarlama Direktörü oldu.

Otomotivin en hızlı yöneticisinin Hyundai'ye veda mailinden sonra Peugeot Türkiye adına bir açıklama ulaştı tüm yayınlara.

Bu açıklamada Akın'ın yeni görev yeri bildirildi ve görevi deklare edildi:

 

"Peugeot Otomotiv Pazarlama A.Ş. Pazarlama Direktörü, Mehmet Akın oldu

1 Aralık 2014 tarihi itibari ile Peugeot Otomotiv Pazarlama A.Ş. Pazarlama Direktörlüğü görevine Mehmet Akın atandı. Daha önce bu görevi yürüten Christopher Chevasson’un yerine göreve başlayacak olan Mehmet Akın, direkt olarak Peugeot Otomotiv Pazarlama A.Ş. Genel Müdürü’ne bağlı olacaktır. 

Akın, 1 Aralık tarihi itibariyle Peugeot Otomotiv Pazarlama A.Ş. Pazarlama Direktörü olarak göreve başlayacak.  

1973 yılında Adana’da doğan ve 1996 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi, İşletme Mühendisliği’ni bitiren Mehmet Akın, 2002 yılında da Koç Üniversitesi Üst Düzey Yöneticilik Lisans Programı’nı başarıyla tamamladı. Evli ve iki çocuk babası olan Mehmet Akın, tarihinin en genç ürün gamına sahip olan Peugeot’nun gelişmekte olan marka imajına katkıda bulunmak üzere Peugeot Otomotiv Pazarlama A.Ş. Genel Müdürü Marc Bergeretti’ye bağlı olarak görev alacaktır."

 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.