Yeni Renault Master satışa çıktı

 

Minibüs segmentinde Renault markasının temsilcisi Master yenilendi. Yenilenen Master, Türkiye'd de satışa çıktı.

Yeni Renault Master fiyatları kamyonet seçeneğinde 60.450 TL, panelvan yapılı versiyonda 63.900 TL’ den başlıyor.

Yeni Master Ekim ayında Maxxi Korumalı olarak 48 ay 66 bin TL’ye kadar yüzde 0.89, Maxi Korumasız ise yüzde 0.99 faiz oranlı kredi teklifiyle satışa çıkardı.

 

Yeni-Renaulk-Master-2015-fiyati-ozellikleri

 

1998’den bu yana Avrupa hafif ticari araç pazarının zirvesinde yer alan Renault, hafif ticari ürün gamını yeniliyor. Renault markasının Van serisinde başlattığı atılımın ilk temsilicisi Master markanın yeni tasarım anlayışını yansıtıyor.

 

Yeni Master iki farklı motor seçeneği ve minibüs, otobüs versiyonları ile geniş bir ürün gamı ile Türkiye’de pazara sunuluyor. 

 

Yeni Renault Master'ın Motor ve donanım seçenekleri

 

Yenilenen Master ailesi Türkiye’de 2,3 litre hacminde 2 farklı motorla yola çıkıyor. Bunlardan biri Energy dCi 125: Turbo dizel motor 125 beygir gücünde ve 310Nm torka sahip.

İkinci motor ise yeni Energy dCi 165 Twin Turbo Stop&Start: Çift Turbolu dizel motor 165 beygir güç ve  360Nm tork üretebelilyor.  Ayrıca bu motor seçeneğinde Stop&Start özelliği bulunuyor ki artık bu sistem yakıt tasarrufu açısından pek çok modelde standart hale geliyor.

 

REnault-Master-Ford-Transit-Sprinter-Transporter-Ducato-karsisinda

 

Yeni Master’ın yenilikleri arasında Elektronik Denge Programı (ESP), Yol Tutuş Desteği (Extended Grip), Yokuş Kalkış Desteği, Römork Savrulma Önleyici, Devrilme Önleyici, Adaptif Yük Kontrolü ve Geniş Açılı Geri Görüş Aynası gibi yeni donanımlar yer alıyor.

 

Önden çekişli ve arkadan itişli seçenekleri bulunan, panelvan, şasi kabin, platform kabin, sac kasa kamyonet, kapalı kasa kamyonet, minibüs ve otobüs versiyonlarıyla satın alınabilecek olan yeni Master ailesinin kabinindeki saklama gözlerinin büyüklüğü 150 litreyi buluyor

 

Bu arada Master ailesine yeni bir versiyon da eklendi: Uzun yol taşımacılığı ve üstyapı uygulamaları için, arkada tek tekerlekli 17 m3 panelvan versiyonu.

 

Yeni Master Fransa Batilly’de üretiliyor.

 

 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.