Hyundai’nin hafif ticarilerini Karsan satacak

KARSAN PAZARLAMA A.Ş., HYUNDAI’NİN YENİ HAFİF TİCARİ SERİSİNİN MÜNHASIR TÜRKİYE DİSTRİBÜTÖRÜ OLDU

 

Hyundai Motor Company’nin (HMC) geliştirmekte olduğu ağırlığı 3.5-5 ton arası yeni hafif ticari araç serisinin üretimini üstlenen Karsan Otomotiv Sanayii A.Ş.’nin ardından, münhasır Türkiye distribütörlüğünü de Karsan Pazarlama A.Ş. üstlendi.

 

Distribütörlük anlaşması 20 Mayıs 2014 Salı günü, Karsan Pazarlama A.Ş. adına Murahhas Aza Murat Selek ve Genel Müdür Vançın Kitapçı ile HMC Ticari Araçlar Başkan Yardımcısı Byung Tae YEA ve Satıştan Sorumlu Başkan Yardımcısı Jong Moo KIM tarafından imzalandı.

İmzalanan distribütörlük anlaşmasıyla birlikte Karsan Pazarlama A.Ş., Karsan Otomotiv Sanayii A.Ş.’nin, HMC için üreteceği hafif ticari araçların Türkiye’de satış, pazarlama ve satış sonrası hizmetlerini münsahır olarak üstlenmiş oldu.

 

Karsan Otomotiv Sanayii, 2012 yılında imzalanan anlaşma kapsamında, HMC tarafından geliştirilmekte olan panel van, hafif kamyon ve minibüs versiyonlarından oluşan hafif ticari araç serisinin tüm (ihraç ve yerli) pazarlar için üretimine bu yılın son çeyreğinde başlamaya hazırlanırken, diğer yandan ülke çapında yaygın yetkili satıcı ve servis ağına sahip olan Karsan Pazarlama A.Ş., 20 Mayıs 2014’te imzalanan bu anlaşmayla ürün gamını daha da zenginleştirerek hizmetlerini sürdürecek.

 

YENİ ARAÇ 2015' SATIŞTA

Karsan Pazarlama Murahhas Azası Murat Selek,

“Bu anlaşma ile HMC'nin Avrupa ilk gösterimini Eylül ayında Hannover Ticari Araçlar Fuarı’nda yapacağı yeni ticari araç modelini, bu yılın  son çeyreğinde üretmeye başlayacak ve 2015 başında Türkiye’de satışa sunacağız” dedi.

 

Selek, Karsan Pazarlama’nın yeniden yapılandırılmakta olan geniş satış, servis ve yedek parça ağı ile birlikte en iyi hizmeti vereceğini ve bir dünya devi olan HMC’nin Türkiye’de başarılı olmasında anahtar rol oynayacağını ifade etti.

 

HYUNDAI İÇİN YENİ BİR SEGMENT

HMC Ticari Araçlar Başkan Yardımcısı Byung Tae YEA ise imza töreninde yaptığı konuşmada şunları söyledi: “HMC olarak Kasım 2012’de Karsan’la üretim anlaşmasını yaptığımız yeni hafif ticari ürün ailesinin Avrupa lansmanını yakında yapacağız. Hyundai ürün kalitesi ve Karsan üretim deneyimi ile üreteceğimiz bu yeni ürünler ile  Avrupa ve Türkiye’de markamız için yeni bir segmente giriyoruz. Bu yeni ürün ailesi ile hafif ticari araç pazarında da otomobilde yakaladığımız başarıyı elde etmeyi hedefliyoruz. Karsan Pazarlama ile bugün imzalanan distibütörlük anlaşması, iki şirket arasında güçlenen işbirliği ve güvenin göstergesi olmuştur. Karsan Pazarlama ile beraber Türkiye pazarında da başarılı olacağımıza inancımız tamdır.”

 

20 Mayıs 2014 tarihinde Swissotel’de gerçekleştirilen distribütörlük anlaşması imza töreninde HMC Ticari Araçlar Başkanı Choong Ho Kim ve Karsan Murahhas Azası Jan Nahum da hazır bulundu.

 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.