Denizleasing filo kiralamaya giriyor

 

 

DenizLeasing, sektöründe filo araç kiralama faaliyeti başlatan ilk şirket olacak. DenizLeasing, kendi bünyesinde Filo Araç Kiralama Bölümü’nü kuruyor.

 

Yeni Finansal Kiralama Kanunu’nun 21 Kasım 2012 tarihinde Resmi Gazete’de yayınladığı, finansal kiralama şirketlerinin operasyonel kiralama yapmasına olanak sağlayan düzenlemeyi sektöründe değerlendiren ilk kuruluş olarak Deniz Leasing, bu çatı altında Haziran ayında hizmet vermeye başlamayı planlıyor.

 

“Sektörde bir ilke daha imza atmaktan mutluluk duyuyoruz”

Konuyla ilgili açıklama yapan Deniz Leasing Genel Müdürü Kahraman Günaydın, leasing sektöründe eksikliğini gördükleri ve uzun süredir üzerinde çalıştıkları filo araç kiralama faaliyetini kendi bünyelerinde başlatacaklarını açıkladı.

Günaydın, “Bu süreçte, sektörün deneyimli isimlerinden Osman Menteş’i de aramıza katarak çalışmalarımıza hız verdik. Haziran 2014’ten itibaren bu konuda hizmet vermeye başlayacağız. Bankamızın güçlü marka imajı, sağlam finansman yapımız, Türkiye’nin her noktasına yayılmış satış teşkilatımız ve kiralama süreleri boyunca sunacağımız kaliteli hizmet paketimiz bizi hızla hedeflediğimiz noktaya taşıyacak. Türkiye’nin her yerinde küçük boy işletmelerden büyük kurumsal şirketlere, her marka ve tipte binek aracı kiralayacağız” dedi.

 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.