Brisa’dan lastik değiştirmeye zamanı olmayanlara adreste çözüm

 

 

 

Brisa, işinden başını kaldıramayanlara ve özellikle kadın sürücülere kış lastiğinden yaz lastiğine geçişte özel çözüm başlattı.

Brisa, Türkiye'de bir ilk olarak, internet sitesi üzerinden, randevulu olarak dilediğiniz adreste lastik değişimi ve bakım hizmeti başlattığını duyurdu.

 

Özellikle yeniden yaz lastiği kullanımına dönülmesi gereken bu dönemde lastik bayilerine gitmek için vakit bulamayan çalışanların ve kadın sürücülere Brisa çözümü. Brisa müşterileri, site üzerinden beğendikleri lastikleri gün, saat ve lokasyon belirterek kapıda ödeme imkânıyla satın alabiliyorlar.

 

Aracının lastik ebadını bilmeyen kullanıcılar ise araç marka ve modeli bilgileri hakkında 0212 444 65 00 numaralı çağrı merkezinden bilgilendiriliyor.

 

Yaz-kış lastiği değişiminin ardından, Brisa’nın sunduğu “Lastik Oteli” hizmeti ile kullanılmayan lastiklerin bir sonraki kış dönemine kadar sigortalı olarak saklanması da mümkün oluyor. Böylece hem kullanıcılar için bir depolama çözümü sunulurken, hem de lastikler en ideal şartlarda (kuru, serin, güneş ışığı almayan asit ve yağ benzeri kimyasallardan uzak) muhafaza edilerek, kullanım ömürleri boyunca aynı şekilde performans göstermeleri sağlanıyor.

 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.