Dacia’dan yeni ekonomik station Logan MCV

 

 

Dacia Logan MCV 2014 resimleri ortakoy meydani

 

Dacia; Sandero, Sandero Stepway, Lodgy, Dokker ve Duster’dan sonra fiyatı küçük, kendisi büyük bir station wagon olan Yeni Logan MCV ile yoluna devam ediyor. 

Geniş ailelerin ekonomik çözümünü hedefleyen yeni Logan MCV, hem özel hem profesyonel kullanım isteyen ve daha önce hafif ticari aracı tercih eden kesimleri de hedef kitlesi içerisinde ele alıyor.

İlk kez 2006 yılında pazara sunulan Logan MCV, aradan geçen 8 yılda Türkiye’de 32 bin, dünyada ise 340 bin adetlik satış rakamına ulaştı.

 

LOGAN MCV’NİN EKİPMANLARI VE ÖZELLİKLERİ

Yeni Logan MCV tamamen yenilenen bir iç ve dış mekan tasarımına sahip. Yeni Logan MCV 573 litre hacimnde geniş bir bagaj hacmine sahip.

Türkiye’de Ambience donanım paketiyle satışa çıkan yeni Logan MCV’de çift hava yastığı, ABS, AFU, ESP, ASR gibi güvenlik fonksiyonları bulunuyor.

Yeni Logan MCV’de yeni teknolojik ekipmanlar ve daha fazla opsiyon: 7 inç dokunmatik ekranlı bir navigasyon ve multimedya sistemi olan Media Nav, yeni radyo CD MP3 ve Eco Mode fonksiyonu yer alıyor.

Yeni Logan MCV, tasarımının yanı sıra sınıfının geniş bagaj hacmi (573 litre) ve boyutları ile (4.49 metre uzunluk, yeni Sandero’dan 430 mm daha uzun), 2.7 m uzunluğunda olan malzemeleri taşıma olanağı sunuyor.

Dışarıdan bakıldığında Dacia Yeni Logan MCV, enerjik bir görünüme sahip. Tasarım özellikleri, güç ve sağlamlık çağrıştırıyor. Arka far ünitesinin üzerindeki siyah maske güç izlenimini vurguluyor.

Aracın iç mekan düzenlemesi modüler çözümler sunuyor. Kapılardaki saklama gözleri, küçük cepler gibi detaylar sayesinde sürekli el altında olan 16 litreden fazla saklama alanı mevcut. Tüm versiyonlarda standart olan kullanımı kolay 1/3-2/3 oranında katlanabilen arka koltuklar da modülerliğe katkıda bulunuyor.

 

LOGAN MCV MOTOR SEÇENEKLERİ 

Yeni Logan MCV Türkiye’de iki motor seçeneği ile satıya çıktı. 1.2 16v 75 bg benzinli ve 1.5 dCi 75 bg dizel. Renault Grubu’nun artık kendini kanıtlamış 1.5dCi motoru, düşük yakıt tüketimi (3.9 litre/100 km) ve düşük CO2 (103 g CO2 / km) salımına sahip. Ayrıca dizele ekonomik bir alternatif olarak orijinal fabrika çıkışlı LPG seçeneği de mevcut. LPG’li LOgan MCV 1.2 lt benzinli/LPG motor seçeneğiyle 100 km’de 3 lt yakıt tüketimi değeri sunuyor.

 

LOGAN MCV FİYATI

Yeni Logan MCV 19 Şubat 2014 tarihinde 33.800TL’den başlayan fiyatlarla ve tek donanım seviyesi (Ambiance) ile pazara sunuluyor.

Renault Mais Genel Müdürü İbrahim Aybar, “Yeni Logan MCV, hem özel hem profesyonel kullanıcılar için son derece uygun bir alternatif. Uygun fiyatı ile sıfır km otomobil sahibi olma fırsatı sunan yeni Logan MCV geniş ailelerin ekonomik çözümü olacak” dedi.

 

Dacia LOgan MCV 2014 fiyatlari

 

REKLAM YÜZÜ GUPSE ÖZAY

2013 yılında en fazla hatırlanan reklam olan Dacia’nın “Nurhayat reklamları”nın kahramanı Gupse Özay da yeni Logan MCV’nin basın lansmanına katılarak organizasyona renk kattı ve Renault Mais Genel Müdürü Aybar’dan Dacia’nın bu yeni modeli hakkında bilgi aldı.

 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.